روند کلی برگزاری همایش
13 اردیبهشت 1403
روند کلی برگزاری همایش

به نام آنکه هرچه هست از اوست

افتخار داریم تا در سایۀ الطاف عالم آل محمد، امام رئوف، امام رضا (ع)، میزبان پنجمین همایش ملی آموزش شیمی در شهر مشهد مقدس باشیم. همایشی که در روز 27 اردیبهشت‌ماه 1403 (به‌صورت یک روزه) در پردیس شهید بهشتی دانشگاه فرهنگیان استان خراسان رضوی برگزار می‌گردد. این همایش فرصتی را فراهم می‌آورد تا پژوهشگران و علاقه‌مندان دانش آموزش شیمی، دستاوردها و تجربیات خود را به اشتراک گذارند تا زمینۀ رشد و بالندگی حرفه معلمان، مدرسان، اعضای هیئت علمی و جامعۀ علمی کشور و همچنین گسترش تولید و انتشار دانش آموزش محتوای شیمی، ارتقاء علمی، افزایش انگیزه، القاء و کشف ایده‌های جدید در آموزش شیمی و تقویت ارتباط دانشگاه و نیازهای جامعه فراهم گردد. پذیرش مقالات پژوهشی و پیش‌ثبت نام شرکت‌کنندگان تا تاریخ 24 اردیبهشت‌ماه ادامه می‌یابد و نتایج داوری مقالات حداکثر تا 24 همین ماه اعلام نهایی خواهد شد. لازم است شرکت‌کننده‌های بخش‌های مختلف همایش، یعنی شرکت‌کننده‌های دارای مقاله، عادی و مجازی ثبت نام خود را تا تاریخ 20 اردیبهشت‌ماه نهایی کنند.

پذیرش میهمانان همایش از روز قبل از برگزاری همایش در پردیس شهید بهشتی مشهد آغاز می‌شود و در صبح روز اجرا یعنی پنجشنبه 1403/02/27 ادامه می‌یابد. پس از مراسم افتتاحیه و در نوبت اول صبح، سخنران‌های ویژۀ همایش، نتایج پژوهش‌های ارزشمند خود را در زمینۀ آموزش شیمی تبیین خواهند کرد. در نوبت دوم صبح تعدادی از مقاله‌های پذیرفته شده به‌صورت سخنرانی ارائه خواهند شد. ارائۀ مقاله‌هایی که به‌صورت پوستر پذیرفته شده‌اند در دو نوبت صبح و بعد از ظهر انجام می‌شود. زمان اجرای کارگاه‌های آموزشی بعد از پذیرایی نهار خواهد بود. سپس بخش نهایی مقاله‌های سخنرانی در نوبت عصر ارائه خواهند شد. در نهایت اختتامیه همراه با اهدای جوائز به مقاله‌های برگزیده و تقدیم گواهی‌های ارائۀ مقاله و شرکت در همایش انجام می‌شود.

محورهای همایش:

• آموزش شیمی با تاکید بر کارآفرینی و رشد تولید
  • آموزش شیمی و محیط زیست پایدار
  • آموزش شیمی مبتنی بر سند تحول بنیادین
  • نقش پژوهش های معلم محور در رشد حرفه ای مرتبط با PCK در آموزش شیمی
  • آموزش شیمی در عصر هوش مصنوعی
  • شیمی و آموزش مهارت های زندگی؛ آموزش همگانی شیمی
  • راهبردهای تدریس موثر در آموزش شیمی
  • به‌کارگیری فناوری اطلاعات و ارتباطات در آموزش شیمی
  • ارزشیابی و کاربرد فناوری های نو در ارزشیابی آموزش شیمی
  • طراحی آموزشی در آموزش شیمی
  • نقش کارورزی و کارآموزی در رشد حرفه ای دانشجو معلمان رشته آموزش شیمی