اطلاعات اسکان
اطلاعات اسکان

با توجه به اینکه پنجمین همایش ملی آموزش شیمی به‌صورت یک‌روزه برگزار می‌شود، صرفاً برای آن دسته از شرکت‌کنندگان گرامی خارج استان که در زمان برگزاری همایش متقاضی اسکان در مشهد مقدس هستند، امکان اقامت و اسکان در شب 26 اردیبهشت‌ماه و همچنین 27 اردیبهشت در مکان سوئیت‌های پردیس شهید بهشتی مشهد دانشگاه فرهنگیان فراهم شده است. با توجه به ظرفیت محدود پذیرش اسکان (35 تخت) متأسفانه امکان اقامت همراهان شرکت‌کننده‌ها وجود ندارد؛ اولویت با عزیزانی خواهد بود که ثبت نام خود را تکمیل نمایند و درخواست اسکان یک یا دو شب خود را به دبیرخانۀ همایش اطلاع دهند. جهت استحضار، امکان استفاده از خوابگاه دانشجویی فراهم نشده است و  متقاضیانی که درخواست استفاده از اماکن دیگر مانند مهمانسراها یا هتل‌های سطح مشهد را دارند، لطفاً با دبیرخانۀ همایش برای راهنمایی تماس بگیرند.